Blonk Bouw is een bedrijf met passie voor vakwerk!

Wie zijn wij?

Blonk Bouw is een bouwbedrijf met passie voor vakwerk. Met ons team van vakmensen leveren wij ieder project perfect op aan de klant. Onze kernwaarden flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit komen in elke opdracht terug. Wij beseffen dat een verbouwing vaak wordt ervaren als een enorme opgave en willen onze klanten daarin ondersteunen en ontzien.

Van totaal renovatie tot het onderhoud van uw cv-ketel kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee en adviseren u over uw verbouwing. Ook tijdens het bouwproces denken wij actief mee om het perfecte resultaat te behalen en binnen het budget van de klant te blijven. Heeft u verbouwplannen? Neem contact met ons op!

Renovatie

Aanbouw/opbouw

CV

Nieuwbouw

Verduurzamen

Vloerverwarming

Sanitair

Dakwerkzaamheden

Beoordelingen

Degelijke kwaliteit en betrouwbaar!
Ons casco Zweeds houten huis heeft Carlo Blonk met zijn team in 10 weken tijd van binnen afgebouwd. Perfect geslaagd door zijn eigen grote vakmanschap en kennis. Maar bovenal door zijn rustige coördinatie en goede inzet van de diverse vakspecialisten waarmee hij zich omringd. Carlo Blonk is een vertrouwd adres waarop je kunt bouwen.

Kees

Wij werken sinds 2017 met Installatiebureau Blonk, voordat wij een keuze maakte om met een installatiebureau te werken hebben we 5 bedrijven uitgenodigd om te kijken en luisteren hoe zij te werk gaan. Carlo stak daar met kop en schouders boven uit! Wij waren dan ook blij verrast dat hij direct meedacht hoe we onze verbouwing efficiënter konden doen en met minder kosten. Carlo gaf direct een aantal tips en vertelde ook eerlijk wat er mis kon gaan.

Francina

“Carlo en Bram hebben bij ons en bij de buren een aanbouw met een lichtstraat geplaatst. Een betere begeleiding en uitvoering hadden we ons niet kunnen wensen: alles volgens schema, goede afstemming met de door hem ingeschakelde specialisten (metselaars, elektriciens, schilders enz.) en een super mooi eindresultaat. Carlo controleert al het opgeleverde werk zelf, legt de lat hoog en doet er alles aan om het zo mooi en netjes mogelijk af te werken. Verbouwen is op deze manier zorgeloos en best leuk! Kortom: een aanrader!”

Eddy

Contact

E-Mail

info@blonkbouw.nl 

Telefoon

06-55131573

Adres

Tulpstraat 31, 2201 CB Noordwijk

Erkend Installateur